2.Elsősegély Képzés

Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács (UIET) Merj segíteni! Legyél szemtanúból hős! mottóval második alkalommal szervezte meg II UIET Elsősegély előadását, amelyre november 15-én, 12:30-tól került sor a Bocskai István Közösségi Házban.

Teljes cikk

KorTárs

A 2019-es udvarhelyi városnapokon az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács a művészetet helyezte központba.

Teljes cikk

2. Önkéntes Börze

Az érdeklődők immár második alkalommal nyerhettek betekintést az egyesületek, alapítványok mindennapjaiba,  programkínálatban. A cél az önkéntesség népszerűsítése volt.

Teljes cikk

III. Börtönlátogatás

A Székelyudvarhelyi Ifjúsági Alakulat az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanáccsal együttműködve szervezte meg Börtönlátogatás projektjét. A projekt abból állt, hogy prevenciós célból a középiskolásoknak betekintést nyújtson a büntetés–végrehajtás intézményébe, amelyet egy idevágó előadás és a helyi rendőrség látogatása is megelőzött.

Teljes cikk

Perpatvar

Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács útjára indította a Perpatvar nevű vitaklubját, melyre középiskolás csapatokat vagy egyének jelentkezését várták. A program a brit parlamenti vitára épült, mely nem csak az akadémiai vita technikáinak elsajátításában segített, de egy vitaversenyt is kialakított a jelentkező csapatok között.

Teljes cikk

Föld Napja Most!

    “Minden nap a föld napja” címszóval szervezte meg első alkalommal az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács április 9-től 14-ig tartó környezetvédelmi projektjét. 

Teljes cikk

II. Pilvax Kvíz

Az UIET 2019 március 15-én szervezte meg második alkalommal a Pilvax Kvíz-t, ahol középiskolások mérték össze tudásukat az 1848-as forradalom kapcsán.

Teljes cikk