II. Önkéntes Börze

Az érdeklődök immár második alkalommal nyerhettek betekintést az egyesületek, alapítványokmindennapjaiba, , programkínálatban. A cél az önkéntesség népszerűsítése volt.

Teljes cikk

II. Pilvax Kvíz

Az UIET 2019 március 15-én szervezte meg második alkalommal a Pilvax Kvíz-t, ahol középiskolások mérték össze tudásukat az 1848-as forradalom kapcsán.

Teljes cikk

Perpatvar

Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács útjára indítja a Perpatvar nevű vitaklubját, melyre középiskolás csapatokat vagy egyének jelentkezését is várják. A program a brit parlamenti vitára épül, mely nem csak az akadémiai vita technikáinak elsajátításában segít, de egy vitaversenyt is kialakít a jelentkező csapatok között.

Teljes cikk

KorTárs

A 2019-es városnapokon az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács a művészetet helyezte központba.

Teljes cikk

Föld napja most!

„Minden nap a föld napja” címszóval szervezte meg első alkalommal az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács április 9-től 14-ig tartó környezetvédelmi projektjét. Az egy hétig tartó figyelemfelkeltő kampány célja az volt, hogy felhívjuk az udvarhelyi lakósok figyelmét a környezettudatos élet előnyeire és egyszerű, a mindennapokba beültethető praktikákra.

Teljes cikk

II. Gasztrofeszt

Az UIET idén is megszervezte hagyományos téli programját, melynek keretén belül a székelyarásági Ákos falván, január 11 és 13 között együtt töltöttük a hétvégét.

Teljes cikk