Irodafenntartás

Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács (UIET) Udvarhelyszék egyik legaktívabb ifjúsági, kulturális, érdekvédelmi szervezete, mely közel 150 önkéntessel rendelkezik. Az UIET több pillérre épül: ifjúsági rendezvények, ifjúsági érdekképviselet, ifjúság nevelés és oktatás, önkéntes koordinálás és ernyőszervezet. A több mint 20 éves múltra visszatekintő szervezet széles körben szervez rendezvényeket fiataloknak: népművészet, sport, társadalmi szerepvállalás, közösségépítés, kapcsolattartás, karrier-tanácsadás, szülőföldön való boldogulás és szociális megmozdulások terén. Az UIET célja, hogy irányt és lehetőségeket mutasson a környékbeli fiataloknak, segítve őket jövőjük alakításában.

Irodánk korszerűsítése szükséges az udvarhelyszéki fiatalok számára, hiszen ez egy olyan közösségi hely ahol fejlődhetnek, kapcsolatokat építhetnek és megalapozhatják jövőjüket.

Projekt haszonélvezői tagszervezeteink, akik képzéseiket irodánkban tartják, illetve a nálunk tevékenykedő önkéntesek, kik szintén részt vesznek különböző képzéseken irodánkban és projektjeinkben.

Irodánk fenntartását a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT. támogatta. 

Akár ez is tetszhet